viernes, 15 de abril de 2011

Programación taurina X Aniversario Sant Antoni Abad. Vall d´Uixó

DIVENDRES 20 DE MAIG
A les 19.30h: Inauguració de la I Exposició Fotogràfica Taurina “Festes Sant Antoni Abad” amb la participació dels fotògrafs locals Fernando Juárez, Lucas Sanz, Carlos Giménez, Abel Pastor i Fernando Martínez. 
L’exposició estarà ubicada al centre parroquial de l’església de Ntra. Sra de la Assumpció i permaneixerà oberta dels dies 20 a 27 de maig de 19h a 20:30h. (exceptuant els dies 21, 22 i 24 que estarà tancat)

A les 22.30h: En la plaça de l’Assumpció, VIII FESTIVAL DE PASDOBLES TAURINS “FESTES DE SANT ANTONI” a càrrec de l’Ateneu Musical Schola Cantorum de La Vall d’Uixó. CO–PATROCINA BANCAIXA I COMISSIÓ DE FESTES
DISSABTE 21 DE MAIG
A les 12.00h: Tancament infantil. A continuació, es realitzarà un concurs de retalls per als xiquets i xiquetes que vulguen participar. Les inscripcions es faran a la seu de la festa eixe mateix matí. Patrocina: REVISTA BOUS AL CARRER.
A les 18.00h: BOU DE SANT ANTONI. Exhibició del bou nº66 de la prestigiosa ramaderia de Ortigao Costa de Elvas (Evora, Portugal) de nom ”Bailarín”, guarisme 6 . L’eixida es realitzarà dels torils.
A les 19.00h: Bou de l’afamada ramaderia de Hijos de D. Celestino Cuadri de Trigueros (Huelva), de nom “Mercancías” marcat amb el nombre 64 i guarisme 6. L’eixida es realitzarà del carrer Espadà (Olleries)
A les 23.00h: Bou embolat de la reconeguda ramaderia de Hnos. Sampedro de El Castillo de las Guardas (Sevilla) de nom “Pasador”, nombre 62 i guarisme 5. L’embolà es realitzarà a la travessia Carme–Trinitat.
A Continuació: Bou embolat de la distingida ramaderia de la Cardenilla de El Gordo (Cáceres)adquirit en la finca “Pequeña Andalucía” de La Vall d’Uixó, de nom “Portero”, nombre 23 i guarisme 3. Patrocinat per la penya TENDIDO 7. L’embolà es realitzarà a la placeta Joan Sebastià el Cano.
DIMARTS 24 DE MAIG
A les 18.00h: Bou de l’acreditada ramaderia de Los Ronceles de Vilches (Jaén) de nom “Datilero”, nombre 6, guarisme 7. Homenatge pòstum a José Mendoza. L’eixida es realitzarà al carrer del Carme. Patrocinat per JOSE ANTONIO, IKER I JESUS. COL•LABORA COMISSIÓ DE FESTES.
Homenatge pòstum a Vicente Enrique Marco Herrero
A les 19.00h: Bou de la reconeguda ramaderia de Jose Luis Iniesta, de Valverde de Leganés (Badajoz) de nom “Viscoso”, nombre 5 i guarisme 6. L’eixida es realitzarà davant del forn “Chari”.
A les 22.30h: Bou embolat de la reconeguda ramaderia de Jose Luis Iniesta, de Valverde de Leganés (Badajoz) de nom “Tulipán” nombre 2 i guarisme 6. L’embolà es realitzarà a la travessia Carme–Filipines.
DISSABTE 28 DE MAIG
A les 18.00h: Bou de la distingida ramaderia de Fernando Peña Catalán, de Calera i Chozas (Toledo) de nom “Bejarano”, nombre 150 i guarisme 6. Patrocinat per la penya AMICS DE SANT ANTONI. L’eixida es realitzarà a la travessia Carme–Benlliure.

A les 19.00h: Bou de la reconeguda ramaderia de Carmen Borrero de Cabezas Rubias (Huelva ) adquirit en la finca Sanchis–Piquer de La Vall d’Uixó, de nom “Gaditano”, nombre 2 i guarisme 6. Patrocinat per la penya GENT DEL BAR. L’eixida es realitzarà davant del Bar La Justa.
A les 23.00h: Bou embolat de l’afamada ramaderia de El Ventorrillo, de Los Yébenes (Toledo), de nom “Destajero”, nombre 27 i guarisme 5. L’embolà es realitzarà a la travessia Assumpció–Diputació.
Tots els actes taurins es retransmetran en directe amb una cobertura per tot el recinte a TV VALL D’UIXÓ (Popular TV). El plató estarà ubicat en “ARTES GRÁFICAS DIAGO”.
Informa: Benjamin Salvador

No hay comentarios: